Bakan Özer: Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum

Bakan Özer: Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum
12 Kasım 2021 - 23:57 - Güncelleme: 13 Kasım 2021 - 00:03

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 15-19 Kasım tarihlerini kapsayan ara tatil dolayısıyla öğretmen ve öğrencilere yönelik bir mesaj yayımladı.

Öğretmen ve öğrencilere seslenen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yayımladığı mesajında, yüz yüze eğitimin devamı konusunda sürdürülen kararlılığa vurgu yaptı.

1,5 yılı aşkın uzun bir aradan sonra 6 Eylül'de sınıflarda buluştuklarını anımsatan Bakan Özer, "Geride bıraktığımız bu iki aylık süreçte hepinizin üstün gayret ve dikkatiyle yüz yüze eğitime ülkemiz genelinde büyük bir özenle devam etmeyi başardık. Bu başarıda şüphesiz, COVID-19 salgınına karşı sizlerin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve okul yöneticilerimizin aldığı olağanüstü tedbirlerin; aşılanma konusunda gösterilen fevkalade hassasiyetin büyük katkısı var. Her türlü desteğiyle yüz yüze eğitim kararımızı sürdürmemize katkı sunan herkese ve bu süreçte eğitimin kahramanları olan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"YÜZ YÜZE EĞİTİMİN DEVAMI..."

Tatilde maske, mesafe ve temizlik kurallarına gösterilecek hassasiyetin yüz yüze eğitime sağlıkla devam edebilmesini doğrudan etkileyeceğini ifade eden Bakan Özer, "Biliyoruz ki ara tatilin sonunda, yeni bilgiler ve tecrübeler edinmiş olarak sizlerle okullarımızda buluşacak ve yarınlarımız için çok büyük önem arz eden yüz yüze eğitime yine ortak çabalarımızla devam edeceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum