Arun Acumsal

Arun Acumsal

Sihirli Köşe
[email protected]

Beni Nasıl Affeder?

12 Mart 2022 - 10:34

Merhaba sevgili takipçilerim. Bugün sizlere kendinizi sevgilinize ya da arkadaşınıza kısacası sevdiğiniz bir kişiye nasıl affettirebileceğiniz konusunda bilgiler vereceğim. Sakin olur, negatif enerji yüklemez ve bilinçli kontrol ederseniz mutlaka sizi affeder ve barışırsınız. Hepinize mutlu bir hafta sonu dilerim.
 
Kesinlikle ilk madde özür dilemek.. Ben özür dilemem diyorsan, hiç yola çıkma. Yolda kalırsın. Konuyu otur sakin, sakin düşün ve özür dilemek için bir yol çiz.
barışmanın yolları ara ara bitmez. Çok farklı şeyler denemiş ama bir türlü sonuç alamamış olabilirsin. Seni en iyi şekilde anlıyorum ama sevdiğine  kendini affettirmek için yapabileceğin daha birçok şeyin olduğunu hatırlatmak istiyorum. 
 
Son pişmanlık fayda etmez diyen, yanlış söylemiş. Şansını yine dene.
 

Bahsettiğimiz sevgi, sadece sevgili değil, sevdiğiniz kişi de olabilir. Öncelikle onu neden kırdığınızı kendinize kabul ettirin. Kendi suçunu kabullen. ''Benim de hatalarım var'' diye kendine hatırlat, kendini toparla. Herkes ikinci bir şansı hak eder ve verir. tabi geri dönüşü olan bir konuysa. Ama aranızda sevgi bağı varsa hiç korkmayın. Sizlere çok özel bir teknik vereceğim bunu yapmayı başarırsanız bana teşekkür edeceksiniz. Gözlerinizi sakin sessiz bir ortamda kapatın ve kırgın olduğunuz, küs olduğunuz, af dilemek istediğiniz ve affetmek istediğiniz kişiyi imgeleyin. Sanki karşınızdaymış gibi onunla konuşun.
Seninle aramdaki tüm negatifleri  sevgiye dönüştürüyorum.
Seni affediyorum.
Beni affettiğini biliyorum.
Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim.
 
Bunları söyledikten  sonra  mor kalp olduğunu imgeleyin ve o  mor kalbin içine kendinizi ve onu koyun sonra o mor kalbin gök yüzüne uçtuğunu imgeleyin ve yavaşça gözlerinizi açın. 7 gün sonra mucizelere tanık olun. Yukarıda bahsettiklerimi  yapabiliyorsanız, karşı tarafın çok üstüne düşmeden yapın. Etkisini görürsünüz. Tabi aranızda sevgi bağı varsa...
 
Hepinize sevgi ve güzelliklerle dolu günler dilerim.
 
Arun Acumsal Reiki Uygulayıcısı - Simyacı 0533 858 8007

YORUMLAR

  • 0 Yorum