Arun Acumsal

Arun Acumsal

Sihirli Köşe
[email protected]

Yorgun mu hissediyor sunuz?

16 Şubat 2022 - 09:37 - Güncelleme: 16 Şubat 2022 - 09:39

Öğleden sonra göz kapaklarınız ağırlaşıyor mu? Kahve yetmiyor, canınız tatlı mı istiyor?

 Esnemekten utanıyor ve kendinizi yatağa mı atmak istiyorsunuz? 

Önce demir eksikliği anemisi, hipoglisemi veya teşhis edilmemiş bir hitpotiroid probleminiz var mı emin olun. 

Eğer yok ise sadece enerjiniz düşmüş korkmayın. 

Belki yüzünüzü yıkamak veya bir kahve geçici çözüm olabilir ama canlılık ve tazelik hissini gün boyu korumak için işte size basit ve etkili öneriler vereyim.

SU İÇİN.   

Yorgunluk hatta baş ağrısının tek ilacı bazen su olabiliyor çünkü susuzluk yani dehidratasyon açlık, yorgunluk hatta depresif etkiler ile karışabiliyor ama iyi haber şu su içemeye başladığınızda bu durum çok kısa sürede düzelebiliyor. Yeterli su içtiğinizi anlamanın en iyi yolu idrar renginize bakmak açık renkli ise iyi durumdasınız koyu sarı ise hemen su içmeye koşun.

NANE YADA TARÇIN KABUĞU KOKLAYIN.

Huzur kokusu veren tarçın ile ferahlık veren nane duygu durumunuzu birden değiştirebilir. Kullanması çok kolay ister tarçın çubuğunu koklayın isterseniz su veya çaya karıştırın nane içinde aynı şey geçerli üstelik taşıması da çok kolay.

GÜNEŞE ÇIKIN 

Araştırmalara göre güneşli havada kısa yürüyüş hafızayı güçlendirmek ve yenilenmek için etkili, bu noktada aslında D vitamini düzeyinize baktırmanızın da önemli olduğunu hatırlatmak isterim.

POZİTİF KİŞİLERLE TAKILIN

Duygular şaşırtıcı şekilde bulaşıcıdır. Hatta belki farkında değilsiniz ama enerjinizi vampir gibi emen bir çevreniz de olabilir oysa eğlenceli ve keyifli bir ortamda enerjinizin hiç düşmediğini eminim siz de pek çok kez fark etmişsinizdir. Enerji vampirlerinden uzaklaşın.


Arun Acumsal Reiki Uygulayıcısı - Simyacı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum