Arun Acumsal

Arun Acumsal

Sihirli Köşe
[email protected]

Nasıl Zengin Olunur?

09 Mart 2022 - 10:22

Bugünkü yazımda siz takipçilerime maddi geliri artıracak birkaç öneride bulunacağım. Hepimiz piyangodan para çıkmasını bekleriz ama sadece bekliyoruz. Keşke yattığımız yerden paralar gelse ama bu dünyada sayılı insana nasip olmuştur. Nasıl zengin olurum diye soranlara tavsiyelerimi alt alta sıralayacağım. Hepinize bereketli günler dilerim. Ha bu arada bereket ile parayı karıştırmayın. İkisi farklı şeyler. Trafikte birinin size yol vermesi bile bir bereket.
Nasıl zengin olunur diye düşünüyorsanız, öncelikle bunun için ne kadar harekete geçtiğiniz önemli.
İçinizde ufacık bir tereddüdün olması bile sizi hayalini kurduğunuz zenginlikten alıkoyabilir. Dolayısıyla zenginlerin öyle üstün yeteneklerle falan yaratılmadığını ve onların da yola sizin gibi çıktığını aklınızda bulundurmalısınız. Hatta inancınızı güçlendirmek istiyorsanız, zenginleri daha yakından tanıyarak işe başlayabilirsiniz.
 
Daha az uyuyup, daha çok çalışın. Yatarak büyüme sadece  karpuza hastır.

Milyonerleri diğerlerinden ayıran en belirgin özelliklerinden bir tanesi de bu. Zaten yaptıkları açıklamalar da bunu gösteriyor. Örneğin Tom Ford günde 21 saat uyanık kalıyor. Ünlü girişimci Elon Musk  da 80-100 saatlik iş haftaları ile tanınıyor. Daha az uyuyup sıradan insanlardan çok çalışan daha birçok ismin olduğu biliniyor. Yani zengin olmayı gerçekten istiyorsanız, bunun için 8 saatlik uykulara ve memur gibi çalışma saatlerine veda etmelisiniz. 

Plan Yapın. Plansız yola çıkılmaz. 

Ne yapacağını bile bilmeden hayatı boyunca zenginliğin peşinde koşan milyonlarca insan var. Doğal olarak da sonuç; koca bir sıfır oluyor. İşte bu nedenle, hemen şimdi yönünüzü belirleyin ve dümeninizi o tarafa çevirin.
 
Durarak değil, harekete geçilerek para kazanılır. HAREKETE GEÇ. Çok şükür bu kadar bana yeter dersen, o enerji orda durur ve sen teşekkür ettiğin için sana fazlası gelmez. Küçük paraları bile önemseyin. “O kadar parayla ne değişecek” gibi düşüncelerden vazgeçerek, damlaya damlaya göl olur atasözünün doğruluğuna güvenin. Kısacası; zengin olmak istiyorsanız gelirinizi katlamanın katı kurallardan biri olduğunun farkına varın.
 
Sürekli öğrenin ve kendinizi geliştirin. 
 
Zengin olmak için öğrenmek ve gelişmek için elinize geçen her fırsatı değerlendirin. Teknolojinin çığır aştığı günümüzde, sonsuz bilgiye ulaşma kolaylığının avantajını kullanın. Kitap okuyun, yeni hobiler edinin, tecrübeler kazanın, dil öğrenin, kısacası asla yerinizde saymayın.
 
Küçük yada büyük fark etmez. Bir yerden başlayın ve yatırım yapın. 
 
Yatırımın yalnızca zenginler için olmadığı gerçeğini artık görün. Daha açık söylemem gerekirse; yatırım yapmak için zengin olmak gereklidir görüşü yerine, zenginler yatırım yapmayı biliyorlar diyebilirsiniz ve o yolda ilerleyebilirsiniz. Tıpkı işleyen demir gibi işleyen paranın da pas tutmayacağını aklınızda bulundurun. Sizin için uygun olacak yatırım unsurlarını araştırarak, paranızı yastık altında saklamak yerine daha çoğunu kazanın.
 
GELELİM EN ÖNEMLİ MADDEYE. SİZE KAYBETTİREN NE VARSA  ATIN
 
Sanırım adım Arun değil de ATIN olacak. Çünkü sürekli atıyorum ve attırıyorum. Size kaybettiren şeyleri ve insanları atın. Fazlalıklar her zaman koyu yapar, sağlığımızı bozar. Hemen şimdi ilerlemene engel olacak ne varsa listele, uzaklaş ve at.
 
Enerjinizi yükseltecek tütsüler yakın, enerjinizi yükseltecek ortamlarda bulunun. Bol bol meditasyon yapın, Yok demeyi bırakın. YOKLUK enerjisini çekmeyin. İstediklerinize odaklanın.
 
Bol bereketli, sağlıklı ve para enerjimizin arttığı günler dilerim.
 
 
Arun Acumsal  Reiki Uygulayıcısı - Simyacı 0533 858 8007

YORUMLAR

  • 0 Yorum