Arun Acumsal

Arun Acumsal

Sihirli Köşe
[email protected]

Eski Sevgiliyi Geri Kazanmak İstiyorum

08 Ocak 2022 - 07:07

Eski sevgilimi geri kazanmak istiyorum. Biliyorum onunda hayatında ciddi birsii yok ama geçmişte yapılan hataların telafisi olur mu? Yine başlar mıyız? Diyenler bu yazım size..
Önce kendinize soru sorun. Gerçekten istiyor muyum?  Yanıt evet ise bu yazıyı okumaya devam edebilirsiniz.
Bir ilişkiyi yürütmek için ilk soru seviyor musun değil, istiyor musun? Bir ilişkiyi yürütmek için sadece sevgi yetmez. Kendine abuk sabuk sorular sormayı bırak. Acaba şuan kiminle, beni aldatıyor mu?  Gerçekten bitti mi? geri dönerse ne olur? Sorularını bırak. Egoyu bırak. Bu kötü enerjiyi serbet bırak.. Mümkünse tek bir soru sor ‘‘istiyor muyum?’’
Yeni ayrılmış olanlar için bu bilgiler işinize yarayabilir. Üzerinden yıllar geçmiş ilişkiler için önerilerim elbette ki daha farklı bunun için aşağıda bıraktığım numaradan bireysel seanslar için ulaşabilirsiniz. Bir iki ay gibi bir süredir birlikte değiseniz taktiklerimiz işe yarayacaktır. Emin olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz sürede eğer karşı tarafı aldatmadıysanız ve şuan onun bir ilişkisi yoksa şimdi harekete geçme zamanı.
Kendinizi değiştirin. Öyle aman efendim terketti, bitti gitti ben de bittim diye kendinizi odalara kapatmayın. Aksine odadan çıkıp bakım yapma zamanı. Gidin yüzünüzü gerdirin demiyorum ama kendinize çeki düzen verin. Tarzınızı biraz olsun değiştirin. Bunu birisi için değil kendiniz için. Mesela yeni kıyafetler, cilt bakımları, diş beyazlatma diyete başlama  vs. gibi. Kendinizi iyi hissedecek şeyler yapın. Diyete başla, spora yazıl, çık yürüyüş yap. Durma hadi at kendini o kapalı dört duvardan. Saç sakalınıza çeki düzen verin, dip boyanızı yaptırın. Artık yeni bir ben deyip, harekete geçin. Beni anam böyle doğurmuş, benim tarzım bu, beğenen böyle beğensin amannnn boşver isteyen istesin demeyin. Modaya uyun. Kendinizi geliştirin. Kitap okuyun, müzik dinleyin, farklı  yerlere gidin. Her zaman gittiğin restoran’a değil. Farklı mekanlar keşfedin. Önce kendini geliştir. Bunu yaparsan diğer kuralların işe yaraması yüksek bir ihtimal. Modunuzu düşürecek ortamlar, arabesk müzikler, sorunlu insanlardan uzak durun. Dibe çökmenize neden olan ne varsa uzaklaşın. Süreki onu takip etmeyi bırak. Acaba şuan napıyor? Acaba yanındaki kim? Kimin fotoğrafını beğenmiş, ne paylaşmış bunlar boş. Bu düşüncelerden uzaklaş. Bırak ne yaparsa yapsın. Bu tarz sorular ve düşünceler yanlış kararlar almanıza neden olacaktır. Sakın içindeki kötü sese uyma. Yanlış kararlar alırsan, yanlış hamleler yaparsın. Dik duruşunuzu  koruyun. Sosyal medyada paylaşımlarınıza dikkat edin. Laf sokayım derken her şeyi berbat edebilirsiniz. Kıskandırmaya çalışmayın. Bu tarz hareketler sizi küçültmekten başka bir işe yaramayacaktır. İlişkiniz devam ediyormuş gibi saygı çerçevesinden çıkmayın. En başta kendinize saygı duyun ve size yapılmasını istemediğiniz şeyleri siz yapmayın. Mümkünse sessiz olun. Sosyal medyada paylaşım yapmayın. Merak uyandırın. Gönderme yapmayın. Gerek sosyal medyada, gerekse ortak arkadaşlarınız tarafından haber göndermeyin. Boş uğraşlardan kaçının. Onun için önemli olan konuları kullanarak iletişime geçmeye çalışın. Başın sağolsun, geçmiş olsun, kutlu olsun gibi.. Doğru zamansa, iletişime geçmek için engel yoktur emin olun. Ama sıkmadan üzerine gitmeden ABARTMADAN. Eğer karşı taraftan özlem belirtileri hissediyorsanız yürüyün J
Böyle durumlarda sıkmadan, abartmadan bir kahve içme teklifi yapabilirsiniz. Hatrını sorun, keyifler nasıl diye sorun. Kahve içme teklifinde bulunurken ihtimalleri göz önünde bulundurun. Hayır diyebilir. Üzerine gitmeyin. Zaten kabahat sana teklif edende demeyin. Alevlenmeyin, yakıp yıkmayın. Hakaret ve engelden kaçının . cevabınız peki olsun.  Belli zaman sonra tekrar hamle yapın. Hamle saatlerini siz belirleyin gecenin bir vakti bu yazışmalardan kaçının. Gün içerisinde yazmak en mantıklısı.
Yaşadıklarınızı, yazdıklarınızı sadece siz bilin. SAKIN DİLLENDİRMEYİN. Ortak arkadaşlara anlatmayın. Enerjiyi içinizde yaşayın.
Sabırlı olun. Dik durun. Güçlü gözükün. En başta kendinizi değiştirin, hayırlıysa olsun demeyi unutmayın. En önemli not görüşmeme süreniz 21 günü geçmişse bu harekette bulunun. İlk 21 gün mümkünse SUSUN.
İyiler mutlaka kazanır. Sen de kazanacaksın. Sadece sabır.

Arun Acumsal Reiki uygulayıcısı-Simyacı. 0533 858 8007



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum