Arun Acumsal

Arun Acumsal

Sihirli Köşe
[email protected]

Hayatınızdan Atın

29 Aralık 2021 - 05:00 - Güncelleme: 05 Ocak 2022 - 12:09

Mutlu olmak için hayatınızdan fazlalıkları atın. Fazla insanları, fazla planları, fazla hayalleri, fazla hırsları ve fazla beklentileri hayatınızdan atın. AT GİTSİN. 
Enerjisini sevmediğin, beğenmediğin eşyaları ve insanları hayatından çıkarma zamanı. Yeni bir yıla girmeye az zaman kaldı ve hepimiz çok fazla kaygılıyız. Gelecek kaygısı. Bunların hepsinden sizleri kurtaracak önerilerim  var.
Elinize alın düz beyaz kağıdı ve başlayın yazmaya. İlk kağıda kaygılarınızı yazın. Ne kadar korkun ve kaygın varsa çekinme yaz. Kendinle yüzleş. O kağıdı sadece sen görüyorsun tek tek yaz. İkinci kağıda 2021 yılında sana  hata gibi gelen ve ders çıkardığın  hatalarını yaz. Çekinme yaz.  Üçüncü kağıda uğradığın haksızlıkları yaz. Dördüncü kağıda aldığın dersleri yaz. Örnek: herkese hemen güvenmemem gerekiyormuş gibi.. son olarak beşinci  kağıda 2022 yılında yaşamak istediklerini yaz. Ayrıntılı bir şekilde hiç çekinmeyin. Küçük büyük  ne isterseniz  ayrıntılı bir şekilde yazın.
Olumsuzluk barındıran  kağıtları tek tek oku ve onların hepsini çöpe at. Çöpe atarken bunların hepsi 2021 de kalıyor. 2022 yılında sadece sevgi ve kolaylıkla hayatıma, hayrıma olan şeyleri çekiyorum diye niyet ediniz. Unutulmamalıdır ki seçim yaratır. Neyi seçersen o senin olur.
Çöpe atılacak olanlar listesi
En başta kırık, dökük, çatlak işe yaramayan eşya ve kıyafetleri at gitsin.
Enerjisini beğenmediğin  eşyaların  İşe yarayanlarını  ihtiyaç sahiplerine ver.
Evde solmuş gülleri at gitsin.
Çürük çiçekleri temizle.
Tertipsiz dağınık alanlarda iyi bir enerji olması mümkün değildir. Alanlarınızı tertipleyin.
Sizde hatırası olan ama şuan görüşmediğiniz, kötü ayrıldığınız kişilerin hatıralarının sizde kalması size iyi gelmeyecektir. At gitsin.
Otur ve arkadaş listeni yap. En sık görüştüğün, sırlarını paylaştığın arkadaşlarının adını bir kağıda yaz. Yanlarına 0-10 arası puan ver. Sonra o çıkan toplam  sayıyı arkadaş sayına böl. Bakalım arkadaş dediğin ilişkilerinin ortalaması kaç. Sonra değerlendirmesini sen yap.
İşe yaramayan, sürekli başı sıkıntıya düşünce arayan, işi düştüğünde yazan, çıkarcı olduğunu hissettiğin her kim varsa bir anda sil gitsin. Silerken düşün ne kaybettim diye. Eğer cevap hiçbirşey ise doğru yoldasın.
Cep telefonunuzdan irtibatta olmadıklarınızın adını silin, sosyal medyanızda boşa yer tutanları silin gitsin.
Artık yeni bir yılda yeni bir sen ol. Gereksizleri, çıkarcıları, yalancıları, korkakları, kendini bile tanımayanları, egoyla beslenenleri, kibirli olanları sil gitsin. Sil ki yer açılsın. Yenileri gelsin. Unutma eskiler gitmezse yeniler gelemez. SİL GİTSİN.
Sevgi ve ışıkla kalın. Hepinize iyi yıllar.
  Arun Acumsal- Reiki uygulayıcısı- Simyacı- [email protected]


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum